diumenge, 24 de febrer del 2013

Polifenols: molt mes que uns antioxidants naturals… una revolució cosmètica ?




farmaciacasanova91
Polifenols: molt mes que uns antioxidants naturals… una revolució cosmètica ?


Els polifenols són unes substàncies presents en una gran quantitat d’aliments d’origen vegetal, com ara fruites, sucs, baies, vi, cafè, te o xocolata.
Actualment, hi ha proves consistents que aquestes substàncies són capaces d’exercir en l’organisme moltes més funcions. Els polifenols actuen en l’organisme humà i, més concretament, en alguns efectes específics: la reducció de la inflamació, la influència sobre el sistema immunitari o l’activitat hormonal, la protecció cardiovascular, la diabetis, l’obesitat ....


farmaciacasanova91


Els polifenols son uns dels antioxidants naturals mès eficaços. Es troben principalment a la pell i als pinyols del raïm. 
La seva capacitat antioxidant es inclús superior a la de la vitamina C. Els  polifenols els radicals lliures i frenen l’envelliment de la pell, milloren la elasticitat, augmenten la vitalitat cel.lular i protegeixen la pell de les agresions externes.


I ara.... la revolució!


farmaciacasanova91
Cosmètics “gran reserva” . Els cellers que tenen bons raïms fan bons vins. I ara també fan bones cremes hidratants, corporals i solars.  El raïm i el vi han revolucionat el món de la cosmètica, i la mol.lecula que contenen, resveratrol ( que es un polifenol), es la responsable de tots els beneficis cosmètics. Beneficis que es tradueixen en una reducció de les arrugues i en potenciar la regeneració de les cèl·lules.


farmaciacasanova91farmaciacasanova91
Us presentem la línea cosmètica ESDOR que está tenint un gran èxit per les avantatges evidents observades per les usuàries i usuaris ....Ja son tot un  sèquit de fidels! 
 i nosaltres també!!